Soundbytes logo

Contact met Soundbytes:

Mobiel:

nul zes een vier acht vier een zeven vier acht


Mail: info@soundbytes.nl

Extraterrestrial info


Deze ruimte is gereserveerd voor klanten van
Planet Duffboing: 'Animations and Things for Earthlings'.

Meer info volgt binnen enkele lichtjaren.
Of zorp nu hier!


Soundbytes Mediaproducties

Soundbytes Audiovisuals

Bij audiovisuals denkt u natuurlijk aan: bedrijfsfilms, av-uitingen via het web of intranet, productpresentaties, commercials, instructie-programma's. De techniek heeft de laatste jaren een grote sprong gemaakt. High Definition video-apparatuur kost nu veel minder dan Standard Definition enkele jaren terug. De technische mogelijkheden maken het voor iedereen makkelijk om 'even' een filmpje te maken. 

Maar er is meer dan techniek. Veel belangrijker is: wat zit er tussen de oren en wat hebben we in de vingers. Weten waar je mee bezig bent. Een visie. Een beeld. Een plan. Zo werkt dat toch ook in uw branche. Soundbytes verzorgt uw videoproductie van idee tot deadline. Het juiste ritme. Snel en hip, zakelijk, informatief. Het is precies wat u wilt.

Soundbytes Multimedia

Een presentatie in uw huisstijl of een Flash movie als tutorial. Wij combineren animatie, tekst, muziek, voice-over en vertellen uw verhaal. Van banner tot interactief online instructieprogramma, van productpresentatie tot nieuwsbrief, wij verzorgen uw digitale visitekaartje.

Soundbytes Muziek

Op internet vindt u veel muziek die gebruikt kan worden voor een audiovisual of multimedia product. Maar is die muziek én op maat gemaakt voor uw productie én probleemloos rechtenvrij te gebruiken? 

Soundbytes streeft ernaar om bij alle producties zelf gecomponeerde muziek te gebruiken.


Voorbeelden

Nieuwsgierig naar onze producten?

Soundbytes werkt graag voor leuke klanten.
 

Meer...

Extra's

Soundbytes werkt outside the box...  

Maar is er wel een box?
Weet u het zeker?

Meer...